Spoel de visfilets onder de kraan af, dep ze droog en wrijf ze
in met zout, peper en wat citroensap.
Doe de bloem en de geraspte kaas in een grote plastic zak, doe
de vis erbij en schud alles goed om, zodat de vis helemaal met
de bloem en de kaas is bedekt.
Snijd de ui in dunne ringen, de tomaten en de augurken in
plakjes en de camembert in stukjes.
Bestrijk een vuurvaste schaal met boter en leg er de over de
breedte-as dubbelgevouwen visfilet in.
Beleg de vis met de tomaat, ui, augurk en camembert, strooi er
paprikapoeder over en leg er klontjes boter op.
Schuif de schotel op een rooster midden in op 200°C
voorverwarmde oven en laat de vis in ± 30 minuten gaar
worden.
Lekker met stokbrood en een Griekse salade (van ui, groene
paprika,
knoflook, tomaat, feta en olijven).
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |